Wie ben ik?

Ik ben Daisy Franken, 37 jaar oud en woon samen met mijn kleine hondje Guusje in Nijmegen. Ik hou van fotograferen, wandelen, sporten en om leuke dingen met familie en vrienden te doen.

Ik hou van uitdagingen en mijn doorzettingsvermogen helpt mij hierin zeker.
Een opgever ben ik absoluut niet, ik zet mij in tot het gaatje , ik stop pas als iets echt niet haalbaar is.

Ongeveer 6 jaar geleden maakte ik persoonlijk kennis met de psychiatrie en hulpverlening. Ik heb mijn hele leven geworsteld met dingen, heb veel nare dingen meegemaakt. Maar ik stopte dit altijd weg, niet zeiken maar doorgaan en net doen of er niks aan de hand is. Ik werkte als verzorgende IG in een verpleeghuis. Helaas had ik al jaren te maken met vele  lichamelijke ongemakken. Ik was veel ziek, maar ik werkte altijd door. Zo ging ik door tot mijn 30e, totdat ik totaal instortte en niet meer kon. 

Lichamelijk en psychisch was ik op. Ik moest onder ogen zien dat het zo niet langer meer ging en ik zocht hulp. Na vele misdiagnoses en verkeerde therapieën, gleed ik steeds verder af. Totdat ik vorig jaar de juiste diagnose kreeg en er puzzelstukjes op zijn plaats vielen. Hierdoor leerde ik mezelf beter kennen en begreep ik waarom ik in het verleden zo reageerde of deed zoals ik deed. 

Hierdoor kon ik meer dingen plaatsen en ging ik dingen anders aanpakken.   

Praten over waar ik mee zat lukte mij zelden, maar voor de camera kan ik alles eruit gooien.

 

 


E-mailen